Linda Helleland (til høyre). Foto: NTB Scanpix.
Del saken
 • 190
 •  
 •  
 •  
 •  

Høyrepolitikere koser seg på “integreringsturné” i Trondheim. Nå får de til og med “like” av Krekar-advokat Brynjar Meling for sine skrytebilder.

Linda Helleland (H) har lagt ut et bilde på Twitter med sin partikollega Jan Tore Sanner, der de er avbildet med våre nye landsmenn som de roser i skyene.

– På integreringsturné i Trøndelag med Jan Tore Sanner. Viktig å få innvandrermammaene i arbeid. Det er bra for kvinnene, for familien og for bærekraften i velferdssamfunnet vårt, skriver Helleland med tommel opp fra Krekar-advokat Brynjar Meling.

Valg av ord teller og “bærekraften i velferdssamfunnet” er alltid trivelig å få med til frokostkaffen en tirsdag morgen. Helleland mener det er viktig å minne hele Norge på akkurat dette.

For når man putter to hijab-kledde afrikanske kvinner på et bilde, så må jo det bety at utviklingen går i riktig retning.

Det er også verdt å merke seg at hardarbeidene filippinske, thaier eller servitørsvensker ikke er med på kosebildet til den “konservative” likestillingsministeren.

Fillippinere som passer unger fra morgen til kveld for noen lusne hundrelapper. Thaier som vasker på det lokale Nav-kontoret, og svensker som bor som sild i tønner for å tjene seg noen småkroner på nærmeste serveringssted. Når skal de bli hyllet? Når skal disse bli anerkjent for å være bærekraften?

Det virker som det viktigste for Helleland og de andre skap-sosialistene i partiet Høyre er å la seg avbilde med hijab-kledde afrikanske kvinner, og skryte hvor flinke de er til å møte opp på nærmeste Nav-kontor. Med tiden kan jo de få jobb der også, slik at de kan få maktposisjon med en gang. For det er jo ikke til å legge under en stol at det er nettopp det som skjer.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 190
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]