Linda Helleland (til høyre). Foto: NTB Scanpix.
annonse

Høyrepolitikere koser seg på «integreringsturné» i Trondheim. Nå får de til og med «like» av Krekar-advokat Brynjar Meling for sine skrytebilder.

annonse

Linda Helleland (H) har lagt ut et bilde på Twitter med sin partikollega Jan Tore Sanner, der de er avbildet med våre nye landsmenn som de roser i skyene.

annonse

– På integreringsturné i Trøndelag med Jan Tore Sanner. Viktig å få innvandrermammaene i arbeid. Det er bra for kvinnene, for familien og for bærekraften i velferdssamfunnet vårt, skriver Helleland med tommel opp fra Krekar-advokat Brynjar Meling.

Valg av ord teller og «bærekraften i velferdssamfunnet» er alltid trivelig å få med til frokostkaffen en tirsdag morgen. Helleland mener det er viktig å minne hele Norge på akkurat dette.

annonse
annonse

For når man putter to hijab-kledde afrikanske kvinner på et bilde, så må jo det bety at utviklingen går i riktig retning.

Det er også verdt å merke seg at hardarbeidene filippinske, thaier eller servitørsvensker ikke er med på kosebildet til den «konservative» likestillingsministeren.

Fillippinere som passer unger fra morgen til kveld for noen lusne hundrelapper. Thaier som vasker på det lokale Nav-kontoret, og svensker som bor som sild i tønner for å tjene seg noen småkroner på nærmeste serveringssted. Når skal de bli hyllet? Når skal disse bli anerkjent for å være bærekraften?

Det virker som det viktigste for Helleland og de andre skap-sosialistene i partiet Høyre er å la seg avbilde med hijab-kledde afrikanske kvinner, og skryte hvor flinke de er til å møte opp på nærmeste Nav-kontor. Med tiden kan jo de få jobb der også, slik at de kan få maktposisjon med en gang. For det er jo ikke til å legge under en stol at det er nettopp det som skjer.

 

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.