Russian President Vladimir Putin, left, gestures as he walks next to Austrian President Alexander Van Der Bellen, right, during a military welcome ceremony as part of a meeting in Vienna, Austria, Tuesday, June 5, 2018. (AP Photo/Ronald Zak)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Under et besøk i Østerrike tirsdag framholdt Putin at sanksjonene er skadelige for alle som iverksatte dem, og for alle som blir rammet av dem.

Både USA, EU, Norge og andre vestlige land innførte sanksjoner mot Russland som følge av den russiske annekteringen av den ukrainske Krim-halvøya og Russlands støtte til prorussiske separatister øst i Ukraina.

Sammen med et fall i oljeprisen har sanksjonene bidratt til at russisk økonomi har vært gjennom en to år lang resesjon.

Nå har imidlertid russisk økonomi tatt seg opp, og Putin mener at både Russland og EU har en felles interesse i å gjenoppta det økonomiske samarbeidet fullt ut.

NTB-AP

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]