Magnus Carlsen gikk på sitt første tap i Norway Chess søndag. her et bilde fra tidligere i uken. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix.
annonse

Magnus Carlsen hadde spillefri i Norway Chess-turneringen i sjakk tirsdag. Det tetner til i toppen før åttende runde onsdag.

Carlsen var gjest i TV2s studio under partiene. De var stort sett jevne:

Shakhriyar Mamedyarov, Aserbajdsjan – Wesley So, USA 0,5-0,5, Maxime Vachier-Lagrave, Frankrike – Vishy Anand, India 0-1, Fabiano Caruana, USA – Hikaru Nakamura, USA 0,5-0,5, Sergej Karjakin, Russland – Levon Aronian, Armenia 0,5-0,5.

annonse

Stillingen: 1) Carlsen 3,5, So 3,5, Aronian 3,5 og Anand 3,5, 5) Nakamura 3,0, Sergej Karjakin 3,0, Caruana 3,0, Mamedyarov 3,0, 9) Vachier-Lagrave 2,0, 10) Ding Liren, Kina 0.

Ding har trukket seg på grunn av en skade.

Turneringen avsluttes torsdag 7. juni.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]