Foto: AFP PHOTO / LOUISA GOULIAMAKI
annonse

Ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) er 37 av de døde menn, mens ni er kvinner. IOM skriver i en uttalelse onsdag kveld at også de 16 savnede antas å være druknet.

Alle om bord skal ha vært fra Etiopia.

NTB-AFP

annonse

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]