Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En polsk sjåfør av en full turistbuss ble stanset med betydelig promille i Flåm i Sogn og Fjordane onsdag morgen.

Bussen ble stanset omtrent klokka 8.10 da politiet i Flåm hadde promillekontroll. Med kjøretøyet fullt av passasjerer måtte den polske sjåføren avgi prøve etter at han ble mistenkt for å kjøre med promille, meldte politiet på Twitter.

Da sjåføren avga blåseprøve var den godt over grensen.

– Både bussen og sjåføren er fra Polen. Sjåføren er en mann i 40-årene, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Turistene som var med bussen fikk klare seg uten sjåfør etterpå.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]