Foto: AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Underhuset i Italias nasjonalforsamling har godkjent landets nye EU- og euroskeptiske regjering.

Det betyr at samlingsregjeringen mellom Femstjernersbevegelsen og høyreorienterte Ligaen kan begynne arbeidet.

Vedtaket ble gjort med 350 mot 236 stemmer. 35 representanter avsto fra å stemme.

NTB-DPA

(©NTB)

[email protected]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]