Foto: AP Photo/Ali Abdul Hassan
annonse

Flere bolighus og andre bygninger ble ødelagt da det smalt i Sadr-byen onsdag kveld. I tillegg til at sju mistet livet, ble 22 personer skadd, ifølge ikke navngitte tjenestemenn.

Våpenlageret inneholdt tunge våpen, deriblant rakettdrevne granater. De var lagret i et hus og tilhørte en væpnet gruppe, opplyser en politikilde til AFP.

Moskeen brukes av personer som støtter Muqtada al-Sadr, en sjiamuslimsk predikant som leder en allianse som nylig vant valget på ny nasjonalforsamling i Irak.

annonse

Den avtroppende nasjonalforsamlingen har imidlertid beordret en omtelling av stemmene på grunn av valgfusk.

NTB-AP-AFP

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]