Godset-trener Tor Ole Skullerud under kampen mellom Strømsgodset Sandefjord. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tor Ole Skullerud gi seg som trener i Strømsgodset etter den svake starten på årets sesong.

Det bekrefter Drammen-klubben på sin nettsider onsdag kveld.

Godset har kun fire lag bak seg på tabellen eller 12 serierunder. Skullerud oppgir lagets svake poengfangst som årsak til at han nå velger å forlate sin jobb.

– Jeg velger å trekke meg fra hovedtrenerjobben i Strømsgodset på grunn av for dårlige resultater så langt denne sesongen. Etter hvert føler jeg også på noen dårlige prestasjoner den siste tiden, en opplevelse av at spillerne ikke responderer på det jeg ønsker at vi skal stå for både fotballmessig og som lag og individer, sier Skullerud i en uttalelse – og utdyper videre:

– Det har vært mitt ansvar å få oss til å se bra ut, få oss til å dra lasset sammen. Jeg kjenner at vi ikke gjør det i stor nok grad, og da er det riktig for meg som leder å tre til side.

To sesonger

Trenerprofilen takker så både spillere og klubbens ledelse for samarbeidet.

Skullerud har trent Godset i nærmere to sesonger. Debutsesongen, der Skullerud overtok som trener mot slutten, endte med sjuendeplass i serien. I fjor ble det fjerdeplass.

Sportssjef Jostein Flo sier han respekterer hovedtrenerens beslutning om å trekke seg.

– Vi ønsker å takke Tor Ole for jobben han har gjort i klubben. Han har stått sterkt i den motgangen klubben har hatt og vist profesjonalitet i jobben hver eneste dag. Han vil bli husket for de gode resultatene han skapte fjor høst, sier han.

Jakter på en erstatter

Flo opplyser videre at det jobbes med å finne en midlertidig trenerløsning internt i klubben. En vikarierende Skullerud-erstatter skal være på plass til seriekampen mot Start kommende helg.

– Tor Ole skal ha all ære for at måten han har stått støtt i de utfordringene vi har opplevd i løpet av hans tid i klubben. Tor Ole har tatt personlig ansvar i motgang og vært flink til å dele æren med andre i medgang. Det sier en hel del om han som person, og vi vil gjerne få takke Tor Ole for jobben han har gjort her hos oss, sier daglig leder i Strømsgodset, Dag Lindseth Andersen.

Skullerud har tidligere i sin trenerkarriere ledet blant andre Molde og Norges U21-landslag.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]