Justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara påpeker at Oslo ikke tåler mer innvandring. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

De som livnærer seg på innvandring ser seg misfornøyde med dagens Utlendingsnemnda. De mener at legmedlemmer skal bort og at det skal innsettes profesjonelle, samt at asylsøkere skal få en økt mulighet til å forklare seg. Oppropet er trykket i en avis som heter Dagbladet og det er den vanlige gjengen som står bak: Antirasistisk senter, Redd barna, NOAS, Flyktninghjelpen, Refugees Welcome osv.

annonse

Utlendingsnemnda (UNE) er et klageorgan for de som har fått avslag hos Utlendingsdirektoratet (UDI). Nesten alle avslag blir opprettholdt av UNE. Det er under 10 % av klagene som får medhold. UNE går igjennom sakspapirene og bare i noen få saker innkaller de asylsøkeren for å avklare seg.

annonse

Det er et organ som gjennomgår saksbehandlingen til UDI

Nenmda er sammensatt av 3 personer, en fra UNE og to legmedlemmer, den ene er utnevnt av organisasjoner og den andre fra Justisdepartementet. Nenmda er organisert på lik linje som domstoler: en dommer og to legdommer.  

annonse
annonse

Mulig de vil slike som advokat Trond Ellingsen til livs? Ikke bare er han leder av FRP i Asker, han er også styreleder i Document. En kan vel spekulere i om at asylindustrien ser på han som uskikket til å være et legmedlem i UNE?

Dagens UNE er ikke god nok for de som lever godt av innvandring

De er opptatte av Norges «internasjonale forpliktelser» og frykten for at noen kan bli sendt tilbake til forfølgelse. Når det gjelder sistnevnte så kan ikke undertegnede komme på noen dokumenterte eksempler på at dette har forekommet?

En kan mulig spekulere i om asylindustrien ber for sin syke mor, oppropet avsluttes i all fall slik:

– Vi ber justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara umiddelbart iverksette nødvendige tiltak for å sikre asylsøkeres rettssikkerhet.  

Tor Mikkel Wara sa i en TV-debatt til Raymond Johannesen om ungdomskriminalitet.

– Oslo tåler ikke mer innvandring!

Nå som tilstrømningen av asylsøkere har kommet ned på et bunnivå, hva om de som jobber på feltet ser seg om etter noe annet å gjøre. De kunne for eksempel brette opp ermene og bidra med noe verdiskapning.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.