Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Politiet har innstilt søket etter to gjerningsmenn som skal ha truet en 23-åring med kniv og frastjålet ham mobiltelefonen i Gamlebyen i Oslo onsdag kveld.

– Vi har ikke pågrepet noen og har innstilt søket per nå. Vi har hatt flere enheter i området og fulgt opp observasjoner og spor, men har trappet ned søket, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var fornærmede selv som ringte politiet klokken 22.58 onsdag. Hendelsen skal ha funnet sted i Schweigaards gate. Den 23 år gamle mannen skal ha blitt frastjålet flere gjenstander, deriblant mobilen, i det han beskriver som et knivran.

Den fornærmede mannen beskriver de to gjerningsmennene som lave, dresskledde menn i 30- eller 40-årene, en av dem med caps på hodet. Ut ifra beskrivelsene mener politiet det kan dreie seg om søreuropeere.

Operasjonslederen opplyser at saken nå blir etterforsket.

– Etterforskningen gir forhåpentligvis noen resultater, sier Guldbrandsen.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]