Panamas landslag før kampen mot Norge på Ullevaal stadion onsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Flere spillere fikk verdisaker stjålet fra hotellrommet mens de spilte kamp mot Norge onsdag kveld, opplyser Panamas fotballforbund på Twitter.

– Det stemmer. Vi er på hotellet i Nydalen etter melding om at det har vært innbrudd på flere rom i løpet av kvelden, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til NTB like før klokken 2.

Han sier politiet jobber med å sikre spor og med å få oversikt over hendelsesforløpet. De forsøker også å få oversikt over hvor store verdier det er snakk om.

– Vi snakker større verdier enn jeg pleier å ha på et hotellrom, men hvor mye det nøyaktig er snakk om, vet vi ikke ennå, sier Hekkelstrand.

Han opplyser at politiet fikk melding om tyveriene klokken 23.19, men at det trolig fant sted i tidsrommet mellom 17 og 21, da spillerne var på Ullevaal stadion.

Fotballforbundet i Panama skriver på Twitter at det skal ha vært innbrudd på tre av landslagets rom.

Ifølge VG skriver lokale medier i Panama at forsvarsspiller Román Torres skal ha blitt frastjålet 1000 amerikanske dollar, altså drøyt 8000 norske kroner, og to klokker. Keeper Jaime Penedo og fotballforbundets visepresident skal også ha blitt frastjålet eiendeler.

Avisen skriver at politiet er i kontakt med de berørte spillerne og jobber med å avhøre dem.

– Det er noen utfordringer siden vi ikke snakker samme språk og det er på natten, sier Hekkelstrand til VG.

Radisson Blu Hotel Nydalen opplyser til NTB at de ikke ønsker å uttale seg om hendelsen.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]