Foto: Privat
annonse
annonse

På fredag 1. Juni 2018 var det samlet sammen til en støttemarkering for Tommy Robinson og ytringsfrihet i Oslo. Tommy Robinson har blitt et symbol for de som kjemper for ytringsfrihet i hele den vestlige verden.

Tommy Robinson er kjent for sin kamp mot islamiseringen av hjemlandet sitt England. Men det som har blitt mer interessant i denne saken er kampen mot det politisk korrekte regimet og sensuren av islamkritiske stemmer. Å kritisere islam og multikultur har blitt svært risikabelt i Sortbritannia og det er ikke kun voldelige reaksjoner fra ytterligående islamister og venstreekstreme man trenger å bekymre seg for, men også overgrep og trakassering fra britiske myndigheter.

Tommy Robinson ble nettopp fengslet av britiske myndigheter for å ha filmet utenfor et rettslokale og for å ha rapportert om en pågående rettssak mot muslimske menn siktet for «grooming» av små jenter og gutter.

annonse

Fengslingen og behandlingen av Tommy Robinson er et svakhetsteng for det britiske regimet. Det britiske regimet fører en politikk som ikke samsvarer med majoriteten av den britiske befolkningen. Derfor mister regimet legitimitet for hver dag som går. Brexit er et strålende eksempel på dette. Tapet av legitimitet svekker regimet, og dette skremmer myndighetene i Storbritannia. De frykter konfrontasjon mellom etniske og religiøse skillelinjer og dermed å miste kontrollen over landet og befolkningen. Det er denne frykten som driver frem undertrykkingen av de som kritiserer islam og multikultur. Nettopp fordi den avslører hvor svakt regimet egentlig er og hvor feilslått den mulitkultrelle politikken har vært.

Blant de som kom til støttemarkeringen var det et bredt oppmøte med representanter fra både Generasjon Identitær (GI), SIAN og fra flere forskjellige politiske partier som hadde samlet seg i felles sak for å støtte ytringsfriheten.

Foto: Privat

Støttemarkeringen ble møtt med et oppbud av mørkkledde, sinte og voldelige demonstranter som ønsket å sette en stopper for de som ville støtte Tommy Robinson og stå opp for ytringsfriheten.

Foto: Privat
Foto: Privat
annonse

På vei til oppmøtestedet for støttemarkeringen ved Nationalteateret ble en av ytringsfrihetsaktivistene fysisk angrepet av to mørkkledde menn i 20-årene. Aktivisten ble forsøkt fratatt sine plakater og deretter slått i ansiktet og tatt kvelertak på. Angrepsmennene løp fra åstedet da aktivisten gjorde motstand og hendelsen fikk oppmerksomhet fra publikum rundt om på gaten. Angrepet har blitt rapportert og anmeldt til politiet, som ser svært alvorlig på hendelsen. Angrepsmennene har i ettertid blitt knyttet opp til det venstreekstreme miljøet i Oslo.

 

Etter dette gikk ferden fra Nasjonalteatheret til Den Britiske Ambassade. De oppmøtte til støttemarkeringen fikk politieskorte hele veien bort til ambassaden. Under marsjen ble venstreekstreme demonstranter jaget vekk av politiet.

Ved ambassaden ble det holdt flere appeller både på norsk og engelsk. NRK møtte også opp for å filme støttemarkeringen til Tommy Robinson.

Foto: Privat

Politiet gjorde en utmerket jobb for å ivareta sikkerheten og rettihetene til de som møtte opp for å støtte Tommy Robinson. Fredag 1. Juni 2018 ble en seier for ytringsfriheten i Oslo og i Norge, til tross for vold og fysiske angrep fra venstreekstreme.

 

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon