Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 658
 •  
 •  
 •  
 •  

Du trodde du hadde rett. Og derfor blir du sint. Du blir regelrett sint når jeg opplyser deg om homofiles manglende rettigheter i islam. Når du får vite at to kvinner tilsvarer det sammme som ett mannlig vitne i en Sharia domstol.

Du blir sint når du hører om profeten Muhammeds massemord. Massakreringen av jødene i Medina våren 627. Under oppsyn av Muhammed ble 800 menn halshogd. Kvinner og barn ble solgt som slaver. Etter nedslaktingen valgte Muhammed ut den vakre jødinnen Rayhana som sin andel av byttet, og innlemmet henne i haremet som konkubine.

Når du blir sint, så håper jeg at du sjekker om jeg snakker sant. Jeg håper du gjør en grundig research og gjør deg kjent med islam.

Du trodde Israel eller USA var eldre enn Islam. Det stemte jo så godt med ditt verdensbilde. USA har skylden for Islams 1400 år gamle krig; Vantrohatet. Jødehatet. Hunde-forakten. Du vet, alt USA står for.

Det stemte aldri med realiteten, men du var jo fast bestemt på å hate USA.

USA, et demokrati. Der folket bestemmer hvem som skal regjere. Der kvinner har alle rettigheter. Der homofile kan leve trygt.

Du tenkte at USA skaper krig, derfor fortjener Europa en invasjon av kvinneundertrykkelse, kjønnslemlestelse, æreskultur og annen jernaldersk mentalitet.

Du tenkte jo at Islam var tilsvarende Kristendommen.
Du sammenlignet kristendom og islam.
Du ante jo ingenting.
Som en typisk godhetstyrann ønsket du toleranse av intoleranse i frihetens navn.
Det er både historie- og respektløst.

Derfor våkner høyresiden i Europa.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 658
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]