Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

Politiet mener ledelsen i Holmlia-gjengen Young Bloods tjener millioner på kriminalitet, ifølge en rapport fra desember 2016 som VG har fått tilgang til.

annonse

I den hemmeligstemplede etterretningsrapporten heter det at «(…) ledelsen i Young Bloods tjener millionbeløp på sin kriminelle virksomhet, men vi vet per dags dato lite om hva som skjer med deres fortjeneste på den kriminelle virksomhet», skriver avisen.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Vi har mer kunnskap enn vi hadde bare for ett år siden, bare så det er sagt. Vi vet mye om hva som skjer, og vi jobber med ulike strategier for å bekjempe det. Vi er veldig oppmerksomme på bindinger internasjonalt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til VG.

Videre i rapporten herer det at «i det meget sannsynlige tilfellet at Young Bloods representerer eller samarbeider tett med organiserte kriminelle nettverk fra Vest-Balkan er det sannsynlig at de har tilgang på en betydelig kompetanse og bistand innenfor kriminell virksomhet, spesielt innenfor segmentene narkotika og hvitvasking», står det i etterretningsrapporten fra 2016.

annonse
Reklame

Metlid ønsker ikke å kommentere hvor politiet tror pengene blir av, men sier en stor enhet jobber med saken.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse