Flytoget på Oslo S. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Oslo S er stengt for all trafikk på grunn av jordfeil. Flytoget står stille og Drammenbanen og Askerbanen er stengt.

– Det er full stans i trafikken gjennom Oslo S grunnet en jordfeil og vi får ikke stilt signal. Se #NSB og #Flytoget for informasjon om ditt tog, meldte Bane Nor på sin Twitter. klokken 11.18 tirsdag formiddag.

Drammenbanen og Askerbanen er stengt.

Bane Nor skriver på sine hjemmesider at de jobber med å løse feilen, men at de ikke vet hvor lang tid det vil ta.

(©NTB)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]