NRK-journalist (innfelt) liker ikke hvordan Donald Trump blir omtalt. Foto: AP.
annonse

Skuespiller Robert De Niro (74) hetset Donald Trump i en tale i går natt. Det faller ikke i god jord hos NRK-journalist Anders Tvegård.

annonse

– Jeg vil bare si én ting. Faen ta Trump, sa skuespilleren og filmregissøren fra scenen søndag kveld lokal tid under den årlige Tony Awards i New York.

annonse

Etterpå rakk De Niro armene i været og mottok stående applaus fra mange av de fremmøtte i salen.

annonse
annonse

 

– Kom opp med noe annet

De Niro er kjent for å uttrykke sin misnøye med Donald Trump og har tidligere truet med å bruke vold mot den amerikanske presidenten. I forrige uke sammenlignet han Donald Trump med Adolf Hitler, og kalte den amerikanske presidenten en sønn av en hore da han holdt tale for noen tenåringer.

En av de som har gått lei av den vulgære hetsen til Robert De Niro er mangeårig USA-korrespondent i NRK, Anders Tvegård. Han mener skuespilleren går for langt.

– Jeg vil ikke være partybrems, men Trumps motstandere må komme opp med noe annet enn banning for å endre det politiske landskapet, skrev han på Twitter.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.