Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Oslo S var en periode tirsdag formiddag stengt for all trafikk på grunn av jordfeil. Feilen er rettet opp, men forsinkelser må regnes med, melder Bane Nor.

– Det er full stans i trafikken gjennom Oslo S grunnet en jordfeil og vi får ikke stilt signal. Se #NSB og #Flytoget for informasjon om ditt tog, meldte Bane Nor på sin Twitter. klokken 11.18 tirsdag formiddag.

Drammenbanen og Askerbanen ble stengt og flytoget sto stille. Ved 11.30-tiden var Norges største togstasjon igjen åpnet for trafikk.

annonse

– Det er åpnet igjen for trafikk, men man bør regne med noen forsinkelser og innstillinger fram til alt er i normal drift igjen. Men nå får vi stilt signal og det går seg til, sier pressevakt Hilde Marie Braaten i Bane Nor til NTB.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]