Foto: AP Photo/Carolyn Kaster
annonse

NATO støtter alle initiativer som kan lede til en atomvåpenfri Koreahalvøy, sier generalsekretær Jens Stoltenberg.
– NATO ønsker velkommen det historiske toppmøtet mellom USAs president og Nord-Koreas leder, sier Stoltenberg.

– NATO støtter sterkt alle initiativer som kan lede til en atomvåpenfri Koreahalvøy. En Koreahalvøy fri for atomvåpen vil bidra til sikkerheten til NATOs allierte og våre partnere i regionen, og til sikkerheten til hele det globale samfunnet, sier han.

USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un undertegnet en erklæring på toppmøtet der Kim forpliktet seg til å arbeide for full atomnedrustning på Koreahalvøya.

(©NTB)

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]