F35 på Ørlandet flystasjon. Foto: Torbjørn Kjosvold / Forsvaret / NTB scanpix
annonse

Kongsberg Defence & Aerospace skal levere deler til halen på mer enn 150 eksemplarer av kampflyet F-35. Ordren har en verdi på 535 millioner kroner.

Ordren består av leveranser til haledeler i kompositt til den såkalte produksjonslot 11 av kampflyet, opplyser selskapet tirsdag.

Dette er en videreføring av tidligere ordrer, og Kongsberg har vært leverandør siden produksjonslot 3.

annonse

– Denne ordren viser Kongsbergs videre konkurranseevne for avansert produksjon til F-35-programmet. Vi er også tilfreds med å se at programmet øker produksjonstakten med tilhørende økt årlig produksjonsmengde, sier divisjonsdirektør Terje Bråthen i Kongsberg Defence & Aerospace.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]