Illustrasjonsbilde av ambulanse/sykebil under utrykning. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En bil som kjørte på rødt, ble påkjørt av en trikk og en drosje ved Olaf Ryes plass i Oslo sent tirsdag. To personer ble kjørt fra stedet i ambulanse.

– En kvinne og en mann som satt i personbilen, er kjørt til sykehus og legevakt. Skadeomfanget er ukjent. Ingen av passasjerene på trikken eller i drosjen ble skadd, sier operasjonsleder Magne Olsvoll til NTB.

Ifølge operasjonslederen ble kvinnen kjørt til legevakt og mannen til Ullevål sykehus.

– Av erfaring vet vi at skadene kan være både mer og mindre alvorlige enn først antatt, sier Olsvoll.

Politiet meldte om uhellet på Twitter klokken 23.29.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]