Det blir mer formel 1 på NENT-kanalene. Foto: Tom Boland / Canadian Press / AP
annonse

TV3-eier Nordic Entertainment Group (NENT) har sikret seg formel 1-rettighetene i Skandinavia fram til og med 2021.

Formel 1-løpene vil bli sendt på NENT-gruppens reklamekanaler, betalingskanaler og Viaplay.

– Formel 1-sirkuset er blant verdens største og mest spennende sportsbegivenheter. NENT Group er Nordens ledende underholdningsleverandør, og at vi nå vil forlenge disse rettighetene er et helt naturlig steg videre. Vi er strålende fornøyde med å fortsatt kunne tilby motorfansen plass på første seterad for å se formel 1 på våre plattformer, sier Morten Aass i en pressemelding.

annonse

Han er administrerende direktør i NENT-gruppen, som blant annet har TV3, Viasat 4, Viasport og strømmetjenestene Viaplay og Viafree i sin portefølje.

NENT-kanalene har fra før motorsportrettigheter som nascar, moto GP, speedway, Porsche supercup og Race of Champions.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]