Foto: REUTERS/Leah Millis/File Photo
annonse
annonse

Facebooks virkelighetsverden skal defineres og godkjennes av det offentlige og av eliten i samfunnet, og kun den korrekte utgaven skal formidles. Det er dette Zuckerberg nå sier ja til, og som er skremmende. Ytringsfriheten ofres og vi sitter igjen med et sminket samfunn.

Noen på bakrommet, minst 10 tusen personer iflg. Google, skal overvåke innhold og jobbe med sensur på Googles plattformer, skjermet for innsyn, og de skal bestemme hva som er sannhet og hva som skal sensureres. Monopol på sannheten minner ubehagelig om Sovjet-tiden og DDR.

Sverige er et foregangsland når det gjelder å kneble og sensurere annerledes tenkende. Den 13. april 2018 hadde den svenske regjeringen et møte med Facebook, Google og Twitter der formålet var å innføre sensur for disse mediene, naturligvis for å motarbeide alternative medier generelt, som tenker og mener annerledes enn det vedtatte og korrekte.
Med på møtet var den arrogante sjefsredaktøren Thomas Mattsson fra Expressen, en ledende pådriver fra Gammelmedia som er hysterisk opptatt av å ta knekken på alternative medier for enhver pris. Hans mantra er: “Mørkets krefter skal stoppes!”

annonse

Møtet finner sted under trussel om å endre samfunnets lovgivning som vil ramme dem som ikke går med på regjeringens vilkår frivillig. I Tyskland er Angela Merkel like aktiv som Löfven med denne forbudslinjen. Hun bruker alt hun har lært fra sin tid i DDR til å definere Tysklands verdier på nytt, og true til taushet dem som mener noe annet, noe som er i ferd med å bli en tragedie for det tyske folk – og resten av Europa.

Samfunnets elite og globalistene er samstemte, de skal ha monopol på sannheten, som til enhver tid skal defineres av dem selv. Kritiske spørsmål eller debatt er ubehagelig og må motarbeides. Eliten er den samme som mottar milliarder i offentlig støtte. Var det noen som tenkte på ordet korrupsjon?

Facebook ble lansert i 2006 og er i dag verdens største sosiale medium, tilgjengelig på mer enn 200 språk og og med mer enn 2 milliarder aktive brukere. Facebook inviterer til å dele meninger av alle slag og påvirker således hele menneskeheten. Det hjelper ikke å si at Zuckerberg gjør som han vil, fordi han eier selskapet. Han har et betydelig samfunnsansvar og er samtidig avhengig av myndigheteters goodwill for å lykkes.

annonse

Vi ser til vår forskrekkelse at han lar seg villig presse av myndigheter, politikere og gammelmedia til å sensurere meninger og straffe annerledes tenkende med utestengelse. Zuckerberg bør være være på vakt mot de totalitære tendensene vi nå ser mer og mer av. Jeg forventer faktisk at jødiske entreprenører som leder an i medieutviklingen har tatt lærdom av overgrepene mot dem selv, i historisk tid og i nåtid. Ikke minst ser vi at sensuren mot å være kritisk til islam åpner opp for nettopp anti-semittisme.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon