Foto: REUTERS/Leah Millis/File Photo
Del saken
 • 182
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebooks virkelighetsverden skal defineres og godkjennes av det offentlige og av eliten i samfunnet, og kun den korrekte utgaven skal formidles. Det er dette Zuckerberg nå sier ja til, og som er skremmende. Ytringsfriheten ofres og vi sitter igjen med et sminket samfunn.

Noen på bakrommet, minst 10 tusen personer iflg. Google, skal overvåke innhold og jobbe med sensur på Googles plattformer, skjermet for innsyn, og de skal bestemme hva som er sannhet og hva som skal sensureres. Monopol på sannheten minner ubehagelig om Sovjet-tiden og DDR.

Sverige er et foregangsland når det gjelder å kneble og sensurere annerledes tenkende. Den 13. april 2018 hadde den svenske regjeringen et møte med Facebook, Google og Twitter der formålet var å innføre sensur for disse mediene, naturligvis for å motarbeide alternative medier generelt, som tenker og mener annerledes enn det vedtatte og korrekte.
Med på møtet var den arrogante sjefsredaktøren Thomas Mattsson fra Expressen, en ledende pådriver fra Gammelmedia som er hysterisk opptatt av å ta knekken på alternative medier for enhver pris. Hans mantra er: “Mørkets krefter skal stoppes!”

Møtet finner sted under trussel om å endre samfunnets lovgivning som vil ramme dem som ikke går med på regjeringens vilkår frivillig. I Tyskland er Angela Merkel like aktiv som Löfven med denne forbudslinjen. Hun bruker alt hun har lært fra sin tid i DDR til å definere Tysklands verdier på nytt, og true til taushet dem som mener noe annet, noe som er i ferd med å bli en tragedie for det tyske folk – og resten av Europa.

Samfunnets elite og globalistene er samstemte, de skal ha monopol på sannheten, som til enhver tid skal defineres av dem selv. Kritiske spørsmål eller debatt er ubehagelig og må motarbeides. Eliten er den samme som mottar milliarder i offentlig støtte. Var det noen som tenkte på ordet korrupsjon?

Facebook ble lansert i 2006 og er i dag verdens største sosiale medium, tilgjengelig på mer enn 200 språk og og med mer enn 2 milliarder aktive brukere. Facebook inviterer til å dele meninger av alle slag og påvirker således hele menneskeheten. Det hjelper ikke å si at Zuckerberg gjør som han vil, fordi han eier selskapet. Han har et betydelig samfunnsansvar og er samtidig avhengig av myndigheteters goodwill for å lykkes.

Vi ser til vår forskrekkelse at han lar seg villig presse av myndigheter, politikere og gammelmedia til å sensurere meninger og straffe annerledes tenkende med utestengelse. Zuckerberg bør være være på vakt mot de totalitære tendensene vi nå ser mer og mer av. Jeg forventer faktisk at jødiske entreprenører som leder an i medieutviklingen har tatt lærdom av overgrepene mot dem selv, i historisk tid og i nåtid. Ikke minst ser vi at sensuren mot å være kritisk til islam åpner opp for nettopp anti-semittisme.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 182
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]