Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

En mann ble truffet i armen av et prosjektil fra et luftvåpen, mens han jobbet på Ila i Oslo. Mannen er kun lettere skadd, men politiet ser alvorlig på saken.

– Mannen er i midten av 30-årene og var på jobb da han ble truffet. Han er ikke hardt skadd, men er sendt til legevakten for å få såret i armen behandlet, sier operasjonsleder Magne Olsvoll til NTB.

Ifølge operasjonslederen skal mannen trolig ha blitt skutt fra et vindu i bebyggelsen rundt, mens han jobbet med asfaltarbeid.

annonse

– Vi har banket på en rekke dører og søkt i et større område, men ikke funnet noen som kan knyttes til dette, sier Olsvoll.

Politiet oppretter nå sak på hendelsen.

– Å skyte på gata, fra et vindu eller balkong med luftvåpen midt i Oslo skal ikke skje. Det er ulovlig, så dette er noe vi ser alvorlig på, sier Olsvoll.

Politiet meldte om hendelsen på Twitter klokken 22.41.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]