Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 183
 •  
 •  
 •  
 •  

Klokken 15:04 torsdag ettermiddag kjørte tre politibiler i stor fart med sirenene på forbi Hauketo i retning Lerdal. En ambulanse fulgte fort etter. Ved nærmere ettersyn viser det seg at det er 10 synlige politifolk, de fleste med hjelm og type politiuniform som lignet Forsvarets, med skuddsikre vester. Minst to med maskingevær.

Politiet og ambulansen holdt til utenfor et hus i Sponstuveien ved 15:20 tiden torsdag ettermiddag. Noen foran huset. Andre på nabotomten. Som beboer i bil fikk jeg fritt kjøre gjennom den trange veien med et stort oppbud av politi.

Fire politibiler. Minst 10 politi. Flere med maskingevær. En ambulanse. Det er å håpe at en eventuelt alvorlig situasjon kan bli avverget.

Og Raymond: Er Oslo så trygg som du skal ha det til? Lerdal ligger et par steinkast fra Holmlia.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 183
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]