Lionel Messi sits during a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Wednesday, June 13, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Del

Palestinas fotballpresident Jibril Rajoub ba millioner av muslimske supportere om å brenne Messi-drakter i forkant av oppgjøret mellom Israel og Argentina.

annonse

Kampen som var planlagt den 9. juni ble til slutt avlyst etter massive protester. Den argentinske fotballpresidenten Claudio Tapia uttalte at landslaget hadde mottatt trusler i forbindelse med oppgjøret.

Det var på en pressekonferanse i starten av juni at den palestinske fotballpresidenten Rajoub kom med uttalelsene han nå straffes for.

– Messi har et titalls millioner fans i arabiske og muslimske land. Vi ber alle om å brenne draktene som bærer Messis navn og plakater med bilde av ham, sa han.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Palestinske aktivister skal ha protestert utenfor Argentinas treningsleir i Barcelona, i følge AFP. Her skal de ha brukt blodige argentinske landslagsdrakter i et forsøk på å stoppe kampen.

Visepresidenten i det israelske fotballforbundet Rotem Kamer beskylder sin palestinske kollega for å bedrive «fotballterror».

Nå tar FIFA grep og åpner sak mot Rajoub. Det er enda ikke kjent hvilke følger det vil få for fotballpresidenten.

(©NTB)

[email protected]

annonse
annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører