Hans Erik Husby, alias hank von hell, er ikke imponert over svaret til Fredrik Græsvik. Foto: NTB scanpix.
annonse

TV 2-journalist Fredrik Græsvik liker ikke at Hans Erik Husby gir ros til Donald Trump.

Ingen norske partiledere hyllet Trump etter den historiske avtalen Trump fikk til i møte med Kim Jong-un. Men den tidligere Turboneger-vokalisten Hans Erik Husby tok bladet fra munnen og hyllet den amerikanske presidenten.

– En politiker ville aldri klart å få til en avtale med verdens tyngste diktatur. Til det trengs det en smågal forretningsmann. Og avtale blei det. Fortell hvilke historiske internasjonale avtaler du har fått i stand denne uka? Eller trenger du to dager til? Si fredag? Kjør på, skrev han på Twitter.

 

– Men….

Den første til å svare Husby var ingen andre enn den største Trump-kritikeren i journalist-Norge, Fredrik Græsvik.

– Men de har ikke inngått noen avtale Hank. De har kun blitt enige om at det hadde vært fint med en avtale, svarte han.

Husby ble ikke spesielt imponert av Græsviks svar, og minnet TV 2-journalisten på at Obama fikk fredsprisen etter å ha snakket pent om fred.

– Litt som da Obama fikk fredspris fordi han sa det hadde vært fint med fred? Nå ble jeg skuffa, tvitret den tidligere vokalisten.

 

 

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]