Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix.
annonse

To unge menn sitter fengslet og er siktet for å ha forsynt unge menn med narkotika i Bergen. Politiet fant over 1 million kroner i en leilighet de disponerte.

Bergensavisen skriver at politiet mener de har knust et nettverk som har forsynt rusmisbrukere og unge mennesker med marihuana, hasj, kokain og ecstasy i Bergen.

To menn på 22 og 24 år ble pågrepet før jul, men først nå er saken blitt kjent etter at statsadvokaten i Hordaland nylig tok ut tiltale.

– Dette har vært en målrettet aksjon, og totalt er det pågrepet 19 personer i tilknytning til saken, sier politiadvokat Asbjørn Onarheim i Vest politidistrikt.

Påtalemyndigheten mener de to antatte hovedmennene har drevet i stor stil og at de har vervet flere personer som underselgere.

Under rettssaken vil påtalemyndigheten kreve inndragning av det store kontantbeløpet som ble funnet i leiligheten i sentrum fordi man mener det stammer fra kriminell virksomhet. I tillegg ble det funnet 23 kilo hasj, sju kilo marihuana og 400 gram MDMA samt andre narkotiske stoff.

(©NTB)

[email protected]

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]