Illustrasjonsfoto. REUTERS/Philippe Wojazer
annonse

Fransk politi har pågrepet to personer som er siktet for å ha planlagt terrorhandlinger, opplyser franske etterforskningskilder.

De to personene er begge i 20-årene, og de ble pågrepet lørdag, opplyser kilder tett på etterforskningen torsdag. Detaljer om hva slags terrorplaner det er snakk om, er ikke offentliggjort.

De to personene er varetektsfengsling mens etterforskningen pågår.

De to skal ifølge radiokanalen Europe1 ha hatt tilknytning til IS, og under pågripelsen i regionen Seine-et-Marne utenfor Paris fant politiet skytevåpen og kniver.

(©NTB)

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]