Politileder Hans Sverre Sjøvold (midten) ga grønt lys til sine ansatte da Oslo politdistrikt sendte Ramadan-hilsen på Facebook. Foto: NTB scanpix.
annonse

Det koker i kommentarfeltet til Oslo politidistrikt etter at de la ut en forklaring på hvorfor muslimene feirer Ramadan. Mange er sjokkerte og sinte og lurer på hvorfor politiet favoriserer muslimenes religion fremfor andre religioner.

annonse

«I dag er Ramadan – fastetiden for muslimene – over, og det feires Eid. Fastemåneden avsluttes med id-festen, som er muslimenes største høytid. Id begynner ved solnedgang den siste dagen i Ramadan, og varer hele neste dag. Høytiden feires i hjemmene og moskeen. Man gir hverandre gaver, har festklær på, pynter hjemmet og spiser et festmåltid. Derfor sier vi id mubarak», er beskjeden fra Oslo politidisktrikt på Facebook.

annonse

 

annonse
annonse

– Servile idioter

Politiets hilsen til verdens muslimer setter sinnene i kok i kommentarfeltet.

– Dere er en latterlig gjeng med servile idioter. Ikke klarer dere å hamle opp med steinkastende drittunger, og deretter sender dere de ideologiske eierne til berikelsen en hilsen. Hva med bønnerom på politistasjon, samt halalkjøtt til alle? Når ble religiøse markeringer en del av oppgavene til landets politi, spør en person i det som er toppkommentaren med flest likes.

Andre er langt hardere i sin kritikk og flere er forundret over politiets favorisering av muslimenes religion når det finnes mange andre religioner som aldri får oppmerksomhet.

I går fikk også statsminister Erna Solberg hard medfart da hun sendte hilsen til Norges muslimer og gratulerte de med Ramadan-feiring. Men heller ikke Solberg har gitt en offentlig gratulasjons-hilsen til andre religioner og høytider.

Her er et utvalg av reaksjoner under kommentarfeltet til Oslopolitiet på Facebook:

 

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.