Illustrasjonsbilde. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Del saken
 • 1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg snakker om vår statsminister, som synes på linje med håpløse Angela Merkel, kansleren i Tyskland. Sistnevnte vil ikke innrømme at, med Schengen og EUs porøse grenser etc, har hennes innvandringspolitikk vært en katastrofe. Var jeg Erna Solberg, ville jeg snarest distansert meg fra Angela i en verden i forandring.

Tydeligvis, ingen av disse maktpersonene ønsker forandring, men det betyr da ikke den kan ignoreres? Og at folk vil ha Trump, nettopp fordi han tør stå galskapen imot, senest med Kim Jong-un i Nord-Korea. Man kan mislike hans språk, men ikke hans handlekraft i en vestlig verden som knapt kommer av flekken.

At Høyre, et antatt konservativt borgerlig parti er kommet på sosialistenes side mht oss overnasjonalt styrt, samt EU udemokratisk underlagt, er forskrekkelig, ja anti-nasjonalistisk. Notabene, uten at Erna en gang ville forklare oss hvorfor. ACER-saken var symptomatisk.

Nå vil Erna si at hun ikke fornekter en verden i forandring. Men hvorfor da ikke lese kartet og fortelle oss at hun forstår Trump, som forsøker å rette opp etter sosialisten Barack Obama som i åtte år lot allting skure til Amerikas ugunst. Hvorfor ikke, etter snart fem år som norsk statsminister, endelig stramme til og vise oss at Jonas Gahr Støre og Aps sosialistiske politikk er forlatt, at Norge skal forbli norsk og beskyttet, både nasjonalt og ellers? Hvorfor ikke åpent erkjenne våre voksende nasjonale problemer som viktigere enn EUs problemer, samt at vår naive dekadens på autopilot, tilsvarende Sverige, fører til borgerkrig? Hvor forøvrig folk endelig er våknet opp, hvor det innvandringsskeptiske partiet Sverigedemokratene går mot brakvalg med nær 35% oppslutning, et folkelig protestvalg.

Hvorfor ikke stille seg i spissen for norsk innstramning? Kan aldri Norge lære av Sverige og andres feil, men feigt bare dilte etter? Jeg tror Erna er forfeilet sta og har helt feil rådgivere som tenker kortsiktig og politikk heller enn fedrelandet, rådgivere som tror «eksponering» høyt og lavt viser en aktiv og vellykket statsminister. Nei, så dumme er knapt nordmenn flest, vi ser det overfladiske, dette «bortforklarende» spillet som til de grader vi er lei av.
Jo lenger farsotten fortsettes, desto verre blir valgresultatet. Slutt med fasadespillet, slutt med å spille på medias premisser, ta en pause i det halsbrekkende jaget til fordel for rolig, dyp analyse uten forstyrrelse fra såkalte eksperter. De er mindre opptatt av fedrelandet enn egen karriere og innkomst.

Tyskland er opptatt av seg selv. For tyskerne har EU og euroen vært et redskap til økonomisk makt, som igjen gir dem generell makt. Men bortsett fra Frankrikes Macron, kanskje, er resten av Europa verbalt og økende skeptiske til utviklingen. «Demningen» holdes tilbake av de løgnaktige, «sosialist-styrte» mediene som adlyder den makten som passer dem selv, ikke den lille mann og kvinne. Derfor snakker jeg om skinn-demokrati, ikke folkedemokrati. I sum vet det norske folket bedre enn politikerne hva som tjener dem og landet best.

Erna, tør du ikke folkeavstemning har du tapt. For demningen er allerede sprukket, som røpet av VG forrige uke, som blottla politiets og norske etaters utilstrekkelighet overfor de økende problemene som ikke kan skjules, ei heller i Norge. At hovedproblemet er innvandring, kan ikke tildekkes. Penger nytter knapt, nå trengs handlekraft, og uro blir det. Men den må Erna og alle tåle for hele landets skyld; flere av innvandrerne vil arbeide, ei heller bli slått i hardtkorn med ekstremister – også disse vil ønske handling velkommen. Og handling til høsten, det blir det enten vår regjering vil det eller ei, antagelig påvirket av eksterne hendelser.

Globalistene har tapt, de europeiske nasjonalistene tar føringen; og trenden er ustoppelig fordi, i mangel av en europeisk statsmann, er det fyrtårnet Trump som nå viser vei. Den folkelige oppstanden er i gang. Og til dem som tør å stemple oss nasjonalister som ekstremister, til dem sier jeg, pass dere selv og husk ordtaket, på seg selv kjenner man andre.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]