Bydelen Rosengård i Malmø, Sverige. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
annonse
annonse

Innvandringen til Malmö øker dramatisk. Byen er etter vanlig målestokk konkurs for lenge siden, men opprettholder imaget som en velfungerende og fremtidsrettet by. Utrolig frekt vil jeg påstå! Bare svensker kan finne på noe slikt, og komme unna med en påstand om om en multikulturell og spennende sosial utfordring. Nå øker innvandringen som en lavine i vårt naboland, og avisen Sydsvenskan er opptatt av hvordan politikerne løser dette.

Offisielt står 2.822 personer uten bolig. Byen prøver seg med vandrehjem og campingvognstugor og telt, som hittil har kostet byen ca. 162 millioner kroner, eller 334.000 svenske kroner per dag. Dermed tapper denne utgiften hele kassen til den snart fattigste kommunen i Sverige, som påstår å være den rikeste (pga. overføringer fra Stockholm!).  Mange innvandrere har store familier, som stadig krever flere kvadratmetere for flere koner og flere barn, og gamle foreldre, og resten av slekten. Og barna må ha egne rom, ellers blir det opptøyer, bål og trusler med kniv.

Hvordan tenker de geniale politikerne å løse dette? Sosialdemokratene og Miljöpartiet som styrer Malmö ønsker å bygge en ti-roms villa som skal fungere for en “storfamilie” for innvandrere. Leien, som skattebetalerne skal stå for, blir på 45.600 kroner måneden i budsjettet. Min anbefaling: Gang det med tre, eller mer! I tillegg kommer matpenger, skolepenger, klesbudsjett, kulturbidrag, rasismeerstatninger, pensjoner og uføretrygd, og ikke minst plager påført av etniske svensker som ikke har forståelse for multikultur.

annonse

Min påstand: Svenske tilstander nærmer seg sinnsyke tilstander. Er det rart at Sverigedemokratene øker og øker? Eller har jeg oversett noe?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon