Den tyske kansleren Angela Merkel. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch
annonse
annonse

«Wir schaffen das!»

«Det ordner vi!»

– Dette var kanskje ikke den smarteste parolen Angela Merkel kunne bruke da hun introduserte en ny «velkommenkultur» med åpne grenser og fri innvandring.

annonse

Journalister og historikere har etter hvert funnet ut at en nesten identisk parole ble benyttet av DDR i sin propaganda på hjemmebane. «Das schaffen wir!» forkynte plakater under en stor mønstring i DDR i november i 1981, som var en hyllest til Honeckers parti SED og sosialismen. I denne kriminelle staten bidro Stasi særdeles effektivt til ensretting og undertrykking av all opposisjon gjennom et svært omfattende angiversystem.

Nettopp her var Angela Merkel politisk aktiv som ungkommunist, 27 år gammel. I følge de anerkjente forfatterne Günther Lachmann og Ralf Georg Reuth skal Merkel ha vært ansvarlig for propaganda og agitasjon i en lokalavdeling i «Freie Deutsche Jugend» – det kommunistiske ungdomsforbundet i delstaten Berlin, i det tidligere Øst-Tyskland.

Angela Merkel nekter fortsatt å kommentere noe som helst fra sin mørke fortid i DDR-diktaturet når journalister stiller spørsmål. Hun vil heller ikke uttale seg om den oppsiktsvekkende boken som ligger på bestselgerlistene, «Das erste leben der Angela M» (Angela Ms første liv), der de nevnte forfatterne tegner et bilde av en særdeles aktiv ungkommunist. Det har etter hvert dukket opp mange historiske klipp på YouTube fra denne tiden, der Angela Merkel deltar i politiske aktiviteter.

annonse

I 1989 falt muren, og DDR gikk i oppløsning. Mange tyskere har i sosiale medier påpekt parallellen til dagens Tyskland og islamiseringen som nå er i ferd med å ødelegge landet.

Bildet av den mektige, tyske kansleren krakelerer. Angela Merkels verste mareritt ble til virkelighet da «Alternativ für Deutschland» (AfD) kom inn i Forbundsdagen med 94 representanter (av 709 totalt). Dette var det endelige gjennombruddet for landsmoderens plagsomme utfordrere. Landets fremste talerstol var det som skulle til for å få Angela Merkel i gapestokken. Ikke bare var AfD en ny opposisjon til kansleren og regjeringskoalisjonen, men den var også særdeles høyrøstet og svært kritisk.

– Vi skal jage dem. Vi skal jage Merkel og alle andre, sa en av partiets ledere, Alexander Gauland, etter valgseieren. Og partiet har virkelig holdt det løftet.

Beatrix von Storch, en sentral politiker i AfD, uttalte nylig at  Merkels tid som landets leder går mot slutten. Von Storch sier at Merkels beslutning om å la flere hundre tusen migranter slippe inn i landet i 2015 og 2016 gjør henne til «den største lovbryteren i Tysklands etterkrigshistorie».

Samtidig er Angela Merkel utsatt for økende press fra regjeringspartner CSU for å få innført en strengere asyl- og innvandringspolitikk i Tyskland. CSU-leder og innenriksminister Horst Seehofer nekter å fire på kravet om å innføre et markant strengere regime. Han er steil fordi han vet at han har hele det bayerske partiet i ryggen, derfor viser han heller ikke vilje til å bøye av for Merkels protester. – Vi er midt oppe i en svært, svært alvorlig situasjon, sa Alexander Dobrindt, gruppeleder for CSU i Forbundsdagen. Det er holdt krisemøter både i CDU og CSU.

Horst Seehofer har vært en av de skarpeste kritikerne av Merkels flyktningpolitikk. Da han uttalte at «islam ikke hører til i Tyskland», tok Merkel straks, tydelig irritert, avstand ved å si at «islam er en del av Tyskland og den tyske kultur».

annonse

Tyskerne begynner å våkne og gjør nå opprør. Drap, voldtekter, gateopprør, narkohandel og andre former for grov kriminalitet fra muslimske bander når nye høyder, og har omsider begynt å sjokkere  befolkningen. Angela Merkel mister grepet om både Tyskland og Europa. En av tungvekterne i tysk presse, Stefan Aust, sjefsredaktør i Die Welt, en av Tysklands største aviser, beskriver en dramatisk situasjon for Tyskland og gir en oppsiktsvekkende og knusende dom over Merkels asylpolitikk.

Samtidig ryster en ny asylskandale Tyskland, og Merkel må kjempe for å unngå å bli stilt til ansvar. 

Det startet i utlendingsdirektoratet BAMF (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge), avdeling Bremen. Her ble det avslørt at saksbehandlere hadde innvilget asyl til 1200 personer som ikke skulle ha hatt det. Media skriver nå om denne saken som korrupsjon – bestikkelser – som omfatter embedsmenn, advokater og tolk. Ledelsen i BAMF forsøkte først å mørkelegge, men skandalen ble snart kjent for journalister. Nå ser det ut til at det er lignende forhold andre steder i landet. Ledende politikere blir anklaget for alvorlig svikt i asylbehandlingen. Migrasjonen korrumperer, det burde ikke være noe sjokk. Angela Merkel blir igjen bedt om å ta ansvaret for den kaotiske situasjonen. «Velkommenkulturen» har sin pris.

Europas asylskandale er EU-skapt. Maktmennesket Angela Merkel tok en politisk avgjørelse som skulle få katastrofale konsekvenser for hele Europa, og som skulle endre maktforholdet mellom demokrati og en totalitær ideologi, islam – og som vil påvirke alle europeiske stater på en negativ måte i generasjoner.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon