annonse
annonse

Sitatet er av Rainer Wendt, trolig den mest profilerte politimannen i Tyskland. Han er fagforeningsmann og leder for Det tyske politiforbund, samfunnsdebattør og forfatter.

Wendt gir et usminket bilde av det nye Tyskland, som splittes mer og mer opp i parallellsamfunn, og som gjør integrasjon til et meningsløst ord. Han innrømmer at situasjonen er ute av kontroll og at det må sterke midler til om man skal håndtere problemene. “Velkommenkulturen” har vist at Tysland ikke lenger har rettssikkerhet.

“I Tyskland har vi forsøkt å integrere i 30 år – og vi har bevist at det ikke lar seg gjøre”, gjentar han i de mange foredragene han holder i Tyskland og i sin bok, som raskt ble en bestselger, “Deutschland in Gefahr” (“Tyskland i fare”), med undertittelen “Wie ein schwacher Staat unsere Sicherheit aufs Spiel setzt”)  (“Hvordan en svak stat setter vår sikkerhet i fare”).

annonse

“De som ikke tror på dette vil jeg med glede invitere til Berlin eller til Bremen, Ruhr-området eller Rhinland. Der har vi holdt på med integrering i 30 år!”

“Bare i Berlin har vi ca. 20 storfamilier som er sterkt kriminelle, det er snakk om flere tusen personer som beskjeftiger seg med heroin, våpenhandel, menneskehandel – hele skalaen av organisert kriminalitet. Vi har fullstendige parallellsamfunn, med barneekteskap, tvangsekteskap, såkalte æresdrap, omskjæring … hele programmet. Og dette er familier som ikke snakker et ord tysk. Der kvinner ikke får lov til å gå alene på gaten.”

Rainer Wendt kaller en spade for en spade. Han pynter ikke på ord og uttrykk men er skarp og direkte. Han fnyser foraktelig av Merkels parole: “Wir schaffen das!” (“Det ordner vi!”). Wendt er forståelig nok ikke populær blant den korrekte, politiske eliten, selv om han er medlem av CDU.

annonse

Jeg anbefaler å søke på hans navn på YouTube. Han holder ustanselig foredrag i Tyskland og det ligger mange filmsnutter på nettet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon