Time valgte å publisere den gråtende jenta på sin forside i sitt angrep på Trump. Nå viser deg seg at hun aldri ble separert fra sin mor.
annonse
annonse

Faren til den lille jenta fra Honduras som er avbildet gråtende i magasinet Time ble aldri separert fra sin mor, forteller faren i nytt intervju. 

Hele verden snakker om bildet, og den etablerte pressen i Norge har skrevet lange saker om det gråtende barnet. Hun er ufrivillig blitt en frontfigur for venstresiden, som bruker bildet for å angripe Trumps innvandringspolitikk.

Magasinet Time brukte hele forsiden med teksten “Welcome to America”, der jenta er avbildet med en sur Donald Trump som ser ned på henne.

annonse

Men nå viser det seg at jenta aldri ble separert fra sin mor. Det bekrefter faren ifølge Washington Post.

Faren som heter Denis Javier Varela Hernandez fortalte britiske Daily Mail at hans kone Sandra, 32, hadde tatt deres datter, Yanela Denise, på en farlig reise til USA den 3. juni uten hans samtykke. Kona og datteren var blitt holdt tilbake på grensen, men ifølge faren var de aldri separert fra hverandre.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon