Islands trener Heimir Hallgrímsson under torsdagens pressekonferanse i Volgograd. Foto: Nicolas Asfouri / AP / NTB scanpix.
annonse

Islands trener Heimir Hallgrímsson går for gull når Nigeria er motstander i fotball-VM fredag.

annonse
annonse

Island åpnet mesterskapet med ett poeng etter 1–1 mot Argentina da Lionel Messi bommet på straffe.

annonse

Alt tyder dessuten på at islendingene må klare seg uten Jóhann Berg Gudmundsson. Burnley-vingen pådro seg en strekk i leggen i kampen mot Argentina.

Hallgrimsson antydet torsdag at det kan bli flere endringer i laget, da han snakket i 30 graders varme i Volgograd foran møtet i VMs gruppe D:

annonse
annonse

– Vi har alltid en plan i hodet, og det blir definitivt forandringer på laget. Vi har rotert mye under forberedelsene til mesterskapet, og det er også andre som har gjort det bra. Det blir ikke noe skifte av taktikk, sa treneren som overtok etter Norge-trener Lars Lagerbäck.

Hallgrimsson la ikke skjul på ambisjonene.

– Vi forventer å vinne, selv om vi vet at Nigeria blir en tøff motstander.

Nigeria åpnet VM med 0-2-tap for Kroatia.

– De har et fysisk og sterkt lag, og de er raske. De er godfe atleter alle mann, og de spiller et direkte og godt angrepsspill. Jeg må kredit til treneren deres (Gernot Rohr) for deres gode organisering.

Etter torsdagens trening på Volgograd Arena fikk de islandske spillerne også møte sine familier for første gang i mesterskapet i Russland.

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.