Melania Trump blir angrepet av MSM etter jakkevalg. Foto: Reuters.
annonse
annonse

Den etablerte pressen kritiserte jakkevalget til Melania Trump da hun besøkte en interneringsleirer på grensen til Mexico. Nå forteller presidenten hvorfor hun valgt jakken.

«I really don’t care, do U?» stod det bak på jakken til Melania. Dette har ført til at flere journalister og kommentatorer spekulerer i om førstedamen ikke bryr seg om de ulovlige innvandrerne som holdes under oppsyn på grensen til USA.

President Donald Trump slår nå tilbake mot de vanlige kritikerne i pressen og sier at jakkevalget var et direkte stikk til MSM.

annonse

“I REALLY DON’T CARE, DO U?” som er skrevet bak på jakken til Melania er en referanse til den falske pressen. Melania vet hvor uærlige de er, og hun bryr seg virkelig ikke lenger, skriver Trump i en Twitter-melding.

Så gjenstår det å se om NRK og TV 2 klarer å formidle hva Trump skriver, eller om de fortsetter å spekulere i at Melania Trump ikke bryr seg om barn.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon