SIAN holder appell foran Stortinget. Foto: Privat.
Del saken
 • 809
 •  
 •  
 •  
 •  

20 aktivister fra Stopp Islamiseringen av Norge var lørdag samlet til aksjon foran Stortinget. «Flere har vi aldri vært under en slik aksjon,» sier SIANs nestleder, tidligere talspersoner for PEGIDA Norge, Max Hermansen, til Resett.no.

Det ble delt ut løpesedler og holdt i alt åtte appeller. Til en forandring foregikk møtet og standsaksjonen uten støyende motdemonstranter. Og siden det er turistsesong, ble en av appellene holdt på engelsk. Hovedtemaet i denne appellen, holdt av Max Hermansen, var ytringsfrihet og «Free Tommy Robinson». Max Hermansen mener det er blitt lettere å stå frem med islamkritikk nå enn bare for kort tid siden.

Ex-muslim Arash Mahdavi. Foto: Privat

De appellene som vakte mest oppsikt var nok appellene fra tre ex-muslimer med bakgrunn fra Iran. De fortalte om hvordan islam hadde ødelagt hjemlandet deres. Max Hermansen tok utgangspunkt i spådommer om fremtiden. Enten griper vi tak i problemet nå, ellers vil vi se et økende antall voldtekter av unge jenter, vold mot lærere og forhånelse av homofile og jøder. Alt fra norske muslimer, fryktet han. Hermansen så håp i utviklingen ute i Europa, spesielt i Østerrike, der både Folkepartiet og Frihetspartiet gikk til valg på å redde landet og fikk til sammen 57 prosent av stemmene ved sist valg. Og utsiktene ser gode ut også for Sverigedemokratene i vårt naboland.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 809
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]