SIAN holder appell foran Stortinget. Foto: Privat.
annonse

20 aktivister fra Stopp Islamiseringen av Norge var lørdag samlet til aksjon foran Stortinget. «Flere har vi aldri vært under en slik aksjon,» sier SIANs nestleder, tidligere talspersoner for PEGIDA Norge, Max Hermansen, til Resett.no.

Det ble delt ut løpesedler og holdt i alt åtte appeller. Til en forandring foregikk møtet og standsaksjonen uten støyende motdemonstranter. Og siden det er turistsesong, ble en av appellene holdt på engelsk. Hovedtemaet i denne appellen, holdt av Max Hermansen, var ytringsfrihet og «Free Tommy Robinson». Max Hermansen mener det er blitt lettere å stå frem med islamkritikk nå enn bare for kort tid siden.

Ex-muslim Arash Mahdavi. Foto: Privat

De appellene som vakte mest oppsikt var nok appellene fra tre ex-muslimer med bakgrunn fra Iran. De fortalte om hvordan islam hadde ødelagt hjemlandet deres. Max Hermansen tok utgangspunkt i spådommer om fremtiden. Enten griper vi tak i problemet nå, ellers vil vi se et økende antall voldtekter av unge jenter, vold mot lærere og forhånelse av homofile og jøder. Alt fra norske muslimer, fryktet han. Hermansen så håp i utviklingen ute i Europa, spesielt i Østerrike, der både Folkepartiet og Frihetspartiet gikk til valg på å redde landet og fikk til sammen 57 prosent av stemmene ved sist valg. Og utsiktene ser gode ut også for Sverigedemokratene i vårt naboland.

annonse

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse