Christian Tybring Gjedde snakker med den norske pressen. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Christian Tybring-Gjedde oppfordrer til boikott av Aftenposten etter at avisen skriver på lederplass i dag at barnehijab ikke burde bli forbudt på barneskoler i Norge.

Ifølge nye undersøkelser viser det seg at 65 prosent av Norges befolkning ikke ønsker å se at små barn pakket inn i hijab når de er i barnehagen eller på barneskoler.

Sjefsredaktør i Afenposten Espen Hansen ønsker ikke at hijab i barneskolen skal bli forbudt. Foto: NTB scanpix.

Sjefsredaktør i Aftenposten skriver i dag at hijab i barneskolen er en dårlig idé, men at et forbud ikke er løsningen. Hansen sammenligner et forbud med “kriminelle bikere” som ikke ville blitt mer lovlydig om skinnvester hadde blitt forbudt.

annonse

– Det som må bekjempes, er undertrykkelse, ikke hijab i seg selv. Det er ikke gitt at et hijabforbud i barneskolen løser problemet, på samme måte som kriminelle bikere neppe opphører å eksistere dersom en forbyr skinnvester, skriver han.

Hansen påpeker også at “ikke alle barneskolejenter med hijab er underlagt negativ sosial kontroll og at “noen velger det selv, uten at foreldrene ønsker det.”

 

Tybring-Gjedde er redd for utviklingen

Kommentaren får Christian Tybring-Gjedde (Frp) til å se rødt. Han mener Aftenposten jobber for at Norge får et segregert samfunn der barnehijab blir normalisert også blant etniske norske jenter.

– Aftenposten nekter å innse hva hijab symboliserer. Avisen er fast bestemt på å skape et segregert samfunn, allerede fra barneskolealder. Et seksualisert samfunn basert på et oss og dem. Et samfunn som skiller de tro fra de vantro og de rene fra de urene. Aftenposten vil ikke gi seg før hijab blir normen i skolen. Et samfunn hvor også de etniske norske vil ikle seg det kvinnediskriminerde plagget i frykt for mobbing og å falle utenfor, skriver han i et Facebook-innlegg.

Gjedde oppfordrer nordmenn til å boikotte Aftenposten og resten av den etablerte pressen. Han mener det finnes bedre alternativer der refleksjonene over samfunnsutviklingen er dypere.

– Boikott Aftenposten! De er et skrikende eksempel på MSM og tilhører fortiden. Min oppfordring er at folk flest søker nyheter andre steder hvor refleksjonene over samfunnsutviklingen er dypere. La Aftenposten og andre MSM dø i fred. De forstår ikke verdien av våre sekulære frihetsverdier og har utspilt sin rolle.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon