Karsten Warholm drar til Paris og Diamond League etter en treningspause. Foto: Sören Andersson/TT / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Verdensmester Karsten Warholm jakter sin første seier for sesongen når Diamond League starter opp igjen i Paris etter et par ukers pause.

Warholm har tapt for Abderrahman Samba fra Qatar tre ganger denne sesongen. Først i Roma, så på Bislett og sist i Stockholm. Warholm har løpt raskere enn han noen gang har gjort på 400 meter hekk med tiden 47,81 i Stockholm, men Samba har vært den beste.

Men med noen treningsuker i beina for sunnmøringen kan det være håp om nye rekorder og at han kanskje kan tukte Samba.

Filip Ingebrigtsen stiller til start på 1500 meter i lørdagens stevne. Det blir det første løpet på distansen denne sesongen for den regjerende EM-vinneren og bronsemedaljøren fra VM.

Karoline Bjerkeli Grøvdal gjort sitt første 3000 meter hinder under skandaleløpet på Bislett hvor kvinnene løp tre runder med ett for høyt hinder. Tjalve-løperen løp inn til 9.29,94, som er et stykke bak hennes norske rekord på 9.13,35. Men tiden var faktisk nest beste tid av en europeer i år.

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]