Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Mannen som er siktet for underslag av utstyr til en verdi av 15 millioner kroner fra TV 2, framstilles for varetektsfengsling fredag. Politiet ber om to uker.

annonse

Politiet begrunner fengslingsbegjæringen med at det er fare for at den siktede mannen kan ødelegge bevis hvis han er på frifot, ifølge Bergens Tidende.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Så langt har mye av tiden gått med til å sikre gjenstander fra lageret hans. Vi holder muligheten åpen for at det kan være andre involverte, sier politiadvokat Anders Hoff i Vest politidistrikt.

Den betrodde TV 2-medarbeideren er siktet for å ha bestilt utstyr og latt TV 2 betale for det. Totalt har utstyret en verdi på rundt 15 millioner kroner, ifølge siktelsen. Da politiet aksjonerte, ble lageret hans tømt for store mengder utstyr.

annonse
Reklame

Blant etterforskningstemaene er hvordan han kan ha fått tilgang til så mye tungt og stort utstyr, og om han altså har hatt hjelp fra andre. Det er dessuten kjent at mannen hadde egne næringsinteresser. Men politiet har ikke kommentert om mannen kan ha solgt eller leid ut utstyret.

Mannen motsetter seg politiets begjæring, ifølge forsvareren hans, advokat Erik Ulvesæter.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.