Foto: AFP PHOTO / Iraq Justice Minister
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tolv dødsdømte jihadister ble fredag henrettet i Irak etter at president Haider al-Abadi ba om fortgang i henrettelsene av dømte terrorister.

Abadis oppfordring om å komme i gang med henrettelsene av dødsdømte som ikke har flere ankemuligheter, var en følge av at likene av åtte fanger som IS hadde drept, ble funnet langs en vei dagen før.

Over 300 mennesker, blant dem 100 utenlandske kvinner, er dømt til døden i Irak for å være medlemmer av IS. Hundrevis av andre soner livslange fengselsstraffer. De fleste av de dømte kvinnene kommer fra Tyrkia eller tidligere sovjetrepublikker.

(©NTB)

[email protected]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]