Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Væpnet politi aksjonerte fredag etter at det kom melding om en mann med pistol på et tog på vei østover fra Oslo. Det viste seg at mannen hadde et luftvåpen.

– Foreløpig er det uklart hva dette er. Derfor er vi på Lillestrøm stasjon og sjekker, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til Romerikes Blad. Ambulanser sto i beredskap på Årnesbrua i forbindelse med aksjonen.

Noe sener opplyser politiet til VG at en mann i 20-årene ble stoppet på Haga stasjon sør for Årnes med det som viste seg å være et luftvåpen, en såkalt softgun.

– Den ser lik ut som en pistol og det er klart det skaper frykt blant passasjerene. Vi visste ikke på forhånd at det var en softgun, og det er viktig at vi tar slike meldinger på alvor, sier operasjonsleder Aas til VG.

Mannen som bar våpenet, er en kjenning av politiet.

(©NTB)

[email protected]

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]