Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann med hodeskader ble funnet på Rådhusplassen i Oslo. Fornærmede er kjørt til Ullevål sykehus.
Politiet fikk meldingen om hendelsen klokka 00.51 natt til lørdag og rykket ut til stedet.

– Vi fant en mann i 20-årsalderen. Han hadde blitt slått flere ganger i hodet og blødde kraftig, men var i våken tilstand da han ble kjørt til sykehuset, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.

Mannen er ikke kritisk skadd, ifølge NRK. Engeseth opplyser til NTB at en annen mann i 20-årene er pågrepet i forbindelse med saken. Han skal avhøres i løpet av lørdagen.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]