Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Del saken
 • 94
 •  
 •  
 •  
 •  

Selveste ”urhomsen”, Oscar Wilde, mannen som gikk i fengsel for sin forbudte kjærlighet, en av de skarpeste tenkerne som noen sinne har levd, var konservativ. Han hadde absolutt ingen ting til overs for arbeidserklassen. Han var elitist.

Arbeiderklassen trenger ingen underholdning, sa han. Kull og tepper bør holde. Les dere opp på Oscar Wilde. Han var genial.

Og som mange andre så startet han som heterofil. Han hadde kone og to barn. Men så var han også svært sokratisk. Intellektuelt skarp. Leken. Så han nektet å la seg holde tilbake. Han eksperimenterte, endte som homofil og turte å vedkjenne seg det. For det fikk han tre år i tukthus som knakk ham totalt. Han døde i Paris, fattig, venneløs og utstøtt.

I hans siste brev nevner han Frans av Assissi. Han sier at Frans av Assissi kom bedre overens med fattigdommen enn han.

Oscar Wilde vil har gått inn i historien som en bauta. En konservativ bauta. En mann som aldri bøyde av for den gemene hop.

En annen skikkelig kul, vill homse er Freddie Mercury. Han arrangerte fester hvor kokainen ble båret inn på hodet til innleide dverger! Hvor vilt er ikke det? De lager dem ikke sånn lenger.

Å være homo er ikke sånn treigt og trasig som venstresiden prøver å vri det til. Å være homo viser at du er skikkelig kul. At du gjør noe ut av seksualiteten din. Se på blomster-Finn i Norge. En skikkelig kul og uredd og fargerik person. Fremstår som vital og modig.

Hadde Oscar Wilde sett det trasige toget av nisser i Pride-festivalen, så hadde han snudd seg bort i skrekk og sannsynligvis sagt noe om at det de driver med oser mer av politikk enn av sex. Det er ikke sex. Det er symbolisme. Vifting med symboler. Det er like sexy som et lager fullt av brukt treningsutstyr. Det hele er helt tomt. Symbolisme.

Så Pride-festivalen har blitt tom. Den er som så mange andre arrangementer, kuppet av venstresiden. Når venstresiden får tak i noe så suger de det tomt for alt liv. Da blir alt bare en endeløs oppramsing av ”riktige” standpunkter og ingen har egentlig noen ektefølt form for glede.

Vi må sabotere for venstresiden. Få de kule homofile over til oss. De skarpe. De ville. De som vil noe. De som tør.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 94
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]