En person får medisinsk hjelp av helsepersonell etter en knivstikking på Frogner i Oslo søndag kveld. Én person er pågrepet. Foto: Lars Eide / NTB scanpix

Tilstanden er fortsatt kritisk for kvinnen som søndag ble knivstukket på et serveringssted på Frogner i Oslo. Faren til kvinnens barn er siktet for drapsforsøk.

annonse

Både den siktede og offeret er tsjekkiske statsborgere og var i Norge for å jobbe, opplyser politiet til NTB mandag ettermiddag.

De har ett barn sammen, men bor ikke sammen. Kvinnen i 20-årene var inne på Tiffani Café da mannen i 50-årene kom inn. Ved 19.30-tiden meldte politiet fra om at kvinnen var blitt knivstukket og at nødetatene rykket ut til stedet.

– Etterforskningen går ut på å kartlegge hendelsesforløpet. Mannen sitter i avhør og vil nok bli begjært framstilt for varetektsfengsling i morgen, sier politiinspektør Tina Bjarkø Helleland til NTB.

Politiets etterforskere vil avhøre alle som var til stede i baren da hendelsen skjedde. Det finnes også videoopptak som skal gjennomgås.

annonse
annonse

– Det er foreløpig for tidlig å si noe bestemt om sammenheng og motiv for det som skjedde, sier Helleland.

Den siktede mannen har fått oppnevnt advokat Johnny Veum oppnevnt som forsvarer.

– Han samarbeider med politiet og har erkjent at han står bak gjerningen, sier forsvareren til VG.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.