Illustrasjonsbilde av ambulanse/sykebil under utrykning. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

To personer blir ført til Haukeland universitetssjukehus etter en frontkollisjon mellom personbil og lastebil på E39 på Søfteland i Hordaland.

De to som ble ført til sykehus, er en kvinne i 50-årene som kjørte personbilen og en passasjer. Tilstanden deres er uviss.

Politiet fikk melding om møteulykken mandag klokka 16.52.

– En personbil har kommet i retning fra Os, mens lastebilen kom fra Bergen, hvorpå personbilen skal ha kommet over i motsatt kjørefelt, sier operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt til NTB.

Politiet oppretter sak i forbindelse med ulykken. E39 ble stengt som følge av kollisjonen, men gjenåpnet rundt klokka 19.

(©NTB)

[email protected]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]