Nigel Farage. Foto: REUTERS/Carlo Allegri
Del saken
 • 472
 •  
 •  
 •  
 •  

Medlem av Europaparlamentet Nigel Farage sier i et intervju med Fox News at Angela Merkel er ferdig som leder av Tyskland.

– Tyskland slapp inn 1,6 millioner mennesker (under flyktningskrisen). Hun oppmuntret til og med folk å krysse Middelhavet og sa at “vi har plass”. Dette har ført til store sosiale problemer i Tyskland, fortalte han til Fox News i helgen.

Farage tror det tyske folket aldri mer vil stole på Merkel.

– Hun er ferdig som leder om ikke så altfor lenge. Selv om Merkel gikk ned på knærne og sa “Jeg er lei meg” til det tyske folk, ville det ikke vært godt nok. Hun må betale prisen for en av de største politiske feilene, konkluderte han.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 472
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]