Stjernekokken Massimo Bottura deler ut prisen. Foto: REUTERS/Vincent West

Kokk Heidi Bjerkan er blant de ti finalistene i den spanske konkurransen Basque Culinary World Prize 2018, melder VG.

Bjerkan eier restauranten Credo i Trondheim og vant Matprisen i 2017 for sitt arbeid med bærekraftig og økologisk mat.

Prisen til den endelige vinneren av Basque Culinary World Prize 2018 blir utdelt i oktober, ifølge VG.

Den deles ut av Massimo Bottura som eier den italienske restauranten Osteria Francescana som nylig ble kåret til verdens beste.

(©NTB)

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]