Gareth Southgate og hans England møter Colombia i VMs åttedelsfinale tirsdag. Foto: AP Photo/Alastair Grant / NTB scanpix.
annonse
annonse

England-manager Gareth Southgate sier hans spillere har alt i egne hender når England møter Colombia i VMs åttedelsfinale tirsdag.

England-laget var klar for åttedelsfinalen allerede før den siste gruppespillkampen mot Belgia, og 0-1-tapet mot det belgiske mannskapet gjorde at «Three Lions» møter enten Sverige eller Sveits i kvartfinalen om det blir seier mot Colombia tirsdag.

Southgate er sikker på at 0-1-tapet mot Belgia ikke har sendt hans mannskap på feil spor.

annonse

– Jeg tror livet handler om muligheter som byr seg, og å ta kontroll over dem. Vi sa at vi ikke ønsket at denne turneringen skal ta kontroll over oss. Vi ønsket å angripe muligheten og sørge for at vi hadde kontroll på vår egen skjebne, sier landslagssjefen ifølge Sky Sports.

Tirsdag venter et Colombia-lag som slo Polen og Senegal i gruppespillet. Det sørget for avansement i gruppa sammen med gruppetoer Japan.

– Alle forberedelsene har gjort at vi føler oss på rett sted. Nå må vi slutte å snakke, og gå og levere varene, sier Southgate som legger til at hans mannskap har «trent som trojanere» når de tar sikte på å vinne en utslagskamp i VM for første gang siden 2006.

annonse

– Alle ønsker å stå bak landslaget, og jeg tror ikke det vil endre seg noen gang.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon