Englands Jamie Vardy sliter med lyskeskade. Det er ikke sikkert han blir klar til lørdagens kvartfinale mot Sverige. Foto: AP Photo/Hassan Ammar/NTB scanpix.
annonse
annonse

Det er usikkert om Jamie Vardy blir klar til lørdagens VM-kvartfinale mot Sverige. Den engelske angrepsspilleren sliter med en lyskeskade.

Vardy kom inn som innbytter i åttedelsfinalen mot Colombia, men var ikke i stand til å ta englands femte straffe i straffesparkkonkurransen som avgjorde kampen.

Ifølge Sky Sports måtte Leicester-spissen ha en injeksjon etter kampen for å lindre smertene. Nå sier Englands landslagssjef Gareth Southgate at det er tvilsomt om Vardy, som sto over torsdagens trening, rekker lørdagens kamp mot Sverige.

annonse

– Vi vet mer fredag, sier han og legger til at det engelske laget tok en rolig dag på treningsfeltet.

– På dette stadiet i turneringen er tiden vi får til trening minimal, og mye av informasjonen som skal gis må komme på spillemøter. Mye handler nå om restitusjon, både fysiske og psykisk. Bakdelen er at vi ikke kan pushe spillerne nok for å se om alle er ok, sier Southgate.

En som ser ut til å klare seg bra er midtbanespiller Dele Alli. Spurs-spilleren returnerte i startoppstillingen i kampen mot Colombia etter å ha stått over to kamper i gruppespillet på grunn av problemer med låret.

annonse

– Han følte seg helt fin etter kampen mot Colombia. Et par ekstra hviledager var det han trengte, sier Southgate.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon